SUSHI BY HART VAN DIEREN

SUSHI BY HART VAN DIEREN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1067 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi by Hart van Dieren. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2022 om 10:40 Eten was goed, bezorging duurde wel heeeeeel lang
24 sep 2022 om 20:52 De sushi was echt heerlijk. Heb nu voor de 3e keer besteld en tot nu positief.
9 sep 2022 om 19:32 Lekkere sushi, alleen waren de rolls veel dunner dan ik gewend ben. Snelle bezorging 30 min ipv de 90 minuten die bij bestellen werd doorgegeven
7 sep 2022 om 13:21 Lekkere sushi Bezorgtyd was eerder dan aangegeven tyd,,top
5 sep 2022 om 23:27 Lekker gegeten, heerlijke sushi en goede bezorging! Maar wat een kleine stukjes. 5 special stukjes waren even groot als 4 standaard stukjes, per stuk waren ze nog geen centimeter groot.
2 sep 2022 om 20:20 Heerlijke sushi, lekker vers!
2 sep 2022 om 19:17 Eten was weer voortreffelijk, bezorging was 20 min later dan afgesroken maar geen probleem
26 jul 2022 om 18:19 Niet al het eten wat ik had besteld en waar ik voor had betaald zat in de zak. Te weinig gefrituurde garnalen. Beetje jammer. Het eten smaakte verder prima!
24 jul 2022 om 10:11 Was weer goed maar wel iets minder dan de vorige keer
17 jul 2022 om 22:11 Snelle service; lekker eten!
16 jul 2022 om 22:06 Naar mijn idee was de sushi echt niet vers….wat ik erg jammer vond.
8 jul 2022 om 20:15 Lekker en vlot